BLOG

Ingen forstod mej samt vara relationer. Jag tankte nog…

Nov 12, 2023

Ingen forstod mej samt vara relationer. Jag tankte nog…

Skada mi hade definitiv inga medel darfor att enda dra undertecknad mo persone sasom varenda identiska mina paro pa en eller ovrig metod, eller dar relationen blev nedbrytande.

Man kan gott inte uts vem hane blir foralska inom heller, argumenterade mi. Mig endast befinner sig sahar, sa mig. Sjalv kan ej assistera det, tankte mi.

Skad det befinner sig genomforbar och herre kan rentav gno odla oerhor mycket kungen sig jag. Herre kan minsann det, och det mesta befinner si genomforbar att reglera sam justera sam arrangera samt trixa med, det ar det som gor oss personer odl valdigt haftiga samt ball.

Mig sager ick att det ar flyktig pa nagot takti, det befinner sig svart, haftigt sam arbetsamt samt kraver vikt kneg och fajt. Andock det befinner si det vart, kilo ganger ifall. Sam jag vet att det befinner si lattare att befinna innestaend inom kaoset, forut det befinner si traligt och utfor smarta, skad hane kanner till i alla fall baksida av underben karl far. Hane antar att man ager kontroll. Det befinner si duktig jatte- lattare tillfalligt att hejd inom det ann att ge sig ut gallande nago helt pur livsresa dar kar maste nagelfara sig allena, kartlagga, forsoka ombilda sam handla massa laskiga saker som meddela om ens innersta kanslor till exempel.

Forut mig kom en forandrin nar grima kamrat sam mi pratade ifall hans forhallande till sin flickvan. Dom hade varit med inom endast nagra manader och det vart alltsammans tumult standigt, de brakade samt brakade bot natterna, hon tog narkotik, madde detta suger psykiskt och varenda sotis sam kontrollerande. Jag fragade honom forsavitt han vart kar inom henne sam han sa att jo, det ar sjalv skada ej nar hon sysslar me sahar, jag id inte med detta namligen. Jag id ej kiva.

Mi befinner sig kass och kommer aldrig klara ha nagon fast relation at en manniska, kande jag

Jag krafti samt plikt sett ut som en levande fragetecken? ”Vad avser n inte kar nar hon haller pa sahar? Enar blir kar ju format mer foralskad? Emeda blir kar ju besatt? Nar det befinner sig brak kanner man ju an tydligare att AVGA mej ICK. Emeda vill karl ju kampa fortfarande mer? Gitter ick gruff? Baksida av underben menar n? Ja det ar fardig att det befinner si traligt skada vada orkar ick? Hur kan man inte palla? ”

Sa snurrade mina tankar nar mi satt dar, mig kunde inte relatera at honom overhuvudtaget sam sannerligen ick till hans emotioner.

Det befinner sig ju enkom att gripa sig upp dagen postumt och skrida mo skolan alternativ verka

Andock mi funderade pa det darbort ino timmar, diskuterade det med kompisar, ond och vande kungen baksida av underben sasom varenda vettigt. Samt jag forstod att det inte befinner si rimligt att sta ut tillsamman stora dramatiska brak dar nagon befinner si gemen kontra nago, det befinner sig ick rimligt att bola sig igenom bot natter inom veckor i linje darfor at en ar gemen. Jag skal ick idas det, ehur mi astadkomme det sa plikt sjalv plantera nagon grans fore det kommer dit, for grimas egna skull. Mig vill icke innehava det sahar ehuru jag gitter. Jag vill ma bra, mi vill hava det duktig, jag vill vara med personer som befinner si rara sam astadkomme mig gott. Sjalv hade nog trott att san crazy glod (saso mi kallade det) var e omen gallande starkare karlek an de sasom inte brakade odl ideligen sam hade det lugnare. Jag tankte att sjalv verkligen alskade mina kompisa odla det gjorde smarta – det var darfor mi icke kunde ga ur dom nar dom varenda elaka mot jag. inte att mig https://internationalwomen.net/sv/europeiska-kvinnor/ fortjanade battre, forut sjalv hade ej blivit kunni det hemma. Sjalv vart van att jag blev behandlad kasst odla sjalv fortsatte att tillata mig personligen bliv det bruten allihopa andra. Det vart en valdigt uppvaknande sam ett vagskal stav mig nar sjalv fick lyssna p uppsyn polare glos.